Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona participa en la Setmana Internacional dels Mercats

20/05/2019 ::        

El Mercat Municipals Sant Roc i el Mercat Municipal Llefià ofereixen diferents espectacles teatrals

Els mercats municipals de Badalona participen en la sisena Setmana Internacional dels Mercats que es celebra fins divendres 31 de maig, amb l’objectiu de fomentar el consum de productes frescos i saludables i de posar en valor el servei i la qualitat que ofereixen a la ciutat

Amb aquesta iniciativa el Departament de Consum de l’Ajuntament de Badalona pretén potenciar la projecció dels mercats i fomentar el consum responsable i de proximitat i de l’alimentació saludable.

Entre les activitats previstes s’ofereixen dos espectacles teatrals a càrrec de la companyia Tanaka Teatre adreçats al públic familiar:

Mercat Municipal Sant Roc

Divendres 24 de maig, 17.30 hores.

Bon profit!

A l’espectacle les verdures mes esbojarrades parlen sobre alimentació saludable, però el que més agrada és que els petits s’ho passen bé i els grans agraeixen que d’una manera lúdica s’expliqui la importància de menjar sa.

Mercat Municipals Llefià

Divendres 31 de maig, 17.30 hores

La botigueta

La botigueta és un espectacle de teatre i titelles per a tota la família on el públic participa, decideix i construeix com fer un consum responsable El Mercat Municipal de Llefià es transformarà en una botiga on els productes cobraran vida per conscienciar als nens i a les nenes sobre el valor d’allò que es compra i l’impacte que causa al medi ambient i a la societat.

La botigueta és una obra plena d’espectacle i de situacions còmiques on les titelles conviden a reflexionar temes com el preu estipulat per les botigues, el comerç internacional, els drets del consumidor, la publicitat o la responsabilitat envers el medi ambient.

En aquesta sisena Setmana Internacional dels Mercats, que gira al voltant del lema “Mercats a prop del teu cor” (Markets close to your heart), hi participen vint-i-quatre països.

La proposta va sorgir des dels mercats anglesos l’any 2014 on es va començar a fer una campanya que englobés mercats de tot el món on, durant quinze dies, es farien activitats culturals, gastronòmiques i familiars per atraure al públic.

Per a més informació podeu trucar al Departament de Consum al telèfon 93 483 27 44, o bé al web www.badalona.cat/consum.

Badalona, 20 de maig de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals