Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona organitza un concert benèfic per la pau a Ucraïna

30/03/2022 ::    

L’espectacle tindrà lloc diumenge 10 d’abril al Teatre Zorrilla de Badalona

Aquest migdia s’ha presentat del concert benèfic per la pau a Ucraïna, organitzat per l’entitat Badalona Acull amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, i que tindrà lloc el diumenge 10 d’abril, a les 19 hores, al Teatre Zorrilla de la ciutat.

El concert comptarà amb la participació de diversos músics d’arreu del món com la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el seu marit, el pianista i director d’orquestra rus Guerassim Voronkov; el violinista Rafael Dengra; la pianista russa Olga Kobekina. Cantants com Kimiyo Nakako o Rosa Mateu i músics com Elena Liubavina; Andriy Marenich; Daria Piltyay; David Piltyay; Sara Rojo; Feodor Veselov; Sergi Vicente; Montserrat Meneses o la Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia que interpretaran una peça cada un per alçar la veu contra la guerra a Ucraïna i demanar la pau a través de la música.

Les aportacions i venda d’entrades de l’espectacle es podran fer a través de la pàgina web del Teatre Zorrilla a partir d’aquest divendres 1 d’abril. Els diners que es recolliran del preu de les entrades del concert es destinaran íntegrament a projectes solidaris gestionats per Càritas.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la regidora Cultura, Anna Maria Lara; del tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i de Jaume Ventura, membre de la plataforma de Badalona Acull.

La regidora Anna Maria Lara ha assegurat que amb aquesta nova iniciativa “Badalona torna a mostrar la seva solidaritat amb el poble d'Ucraïna i manifesta el seu rebuig a les guerres, que provoquen destrucció, patiment, milers de morts i milions de refugiats”. Per la seva part, el regidor David Torrents ha remarcat la importància “de donar resposta des de Badalona a les necessitats d’aquelles persones que es veuen obligades a marxar de casa seva pel conflicte a Ucraïna” i ha insistit en el fet que “també cal ajudar a tots aquells refugiats i persones migrades que arriben a la nostra ciutat sense importar el seu lloc d’origen, confessió o color de pell”.

Badalona, 30 de març de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals