Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona instal·la un punt d’informació nocturn per informar al jovent sobre la prevenció del consum de drogues i alcohol

23/10/2019 ::        

La carpa s’ubicarà a la zona d’oci del polígon Can Ribó i funcionarà un divendres de cada mes

Aquest divendres, 25 d’octubre, de 22 hores, a 2 de la matinada s’instal·larà al polígon de Can Ribó, una carpa informativa estàtica on dos tècnics de salut especialistes en prevenció de drogues informaran i assessoraran als nois i noies usuàries de la zona d’oci. Aquest punt d’informació estarà en funcionament un divendres de cada mes des de les 22 hores, fins a les 2 de la matinada.

Fins ara els tècnics de salut realitzaven la seva intervenció de forma itinerant en un recorregut que s’iniciava al passeig Marítim de Badalona i s’aturaven a diversos punts d’oci nocturn de la ciutat.

L’objectiu d’aquest nou punt estàtic és que els i les joves coneguin i es familiaritzin amb aquest espai i s’hi puguin acostar per orientar-se alhora que els tècnics continuen fent la seva acció preventiva. Els educadors informen als joves sobre l’ordenança de civisme que prohibeix el consum de begudes alcohòliques a la via pública, els riscos sobre el consum d’alcohol i drogues, la prevenció de la violència sexual i com potenciar el civisme i l’oci constructiu.

Aquesta acció és una iniciativa del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona en col·laboració amb l’Associació d’Intervenció Comunitària en Drogues (ASAUPAM) en el marc del programa comunitari de prevenció de les drogodependències de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 23 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona

🏗️ Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any

▪️ L’alcalde de #Badalona s’ha reunit avui amb la presidenta de l’ens Administrador de les Infraestructures Ferroviàries (Adif)

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/les-obres-de-construccio-del-viaducte-ferroviari-sobre-el-canal-del-port-comencaran-abans-que-finalitzi-lany/

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals