Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona dona la benvinguda al Nadal aquest dissabte amb una gran jornada festiva

26/11/2019 ::        

La jornada ‘Hola Nadal!’ inclou l’encesa de l’arbre de la plaça de la Vila i l’enllumenat del pont del Petroli

La festa clourà al passeig Marítim amb els concerts de Soraya i Macaco

Aquest dissabte 30 de novembre Badalona dona la benvinguda a les festes nadalenques amb la celebració de la jornada ‘Hola Nadal!’, un dia destinant a públic de totes les edats que inclou l’encesa de l’enllumenat de Nadal de la ciutat i que es tancarà amb un gran concert al passeig Marítim a càrrec de Soraya i Macaco.

La jornada començarà a partir de les 10 del matí amb l’inici de les activitats del Parc Cultural de Nadal, situat al passeig Marítim en el tram comprès entre la platja del pont del Petroli i la platja del Coco. En aquest indret, durant tot el dia, es podran trobar quatres zones diferenciades amb activitats, tallers, animació i artesania. Entre aquesta oferta destaca l’Espai del Connect’Art, la Fira de joves creadors i creadores de Badalona que enguany arriba a la setena edició.

La jornada continuarà amb l’encesa, a les 18 hores, dels llums de la plaça de la Vila on hi haurà un gran arbre de Nadal transitable de dotze metres amb una estructura que permet creuar-lo i fer-se fotografies en l’interior. Posteriorment, a les 19 hores, s’il·luminarà el pont del Petroli, un dels emblemes de la ciutat.

A partir de les 19 hores la música serà la protagonista de la jornada festiva amb un gran concert que tindrà lloc al passeig Marítim (al costat del port), i on Macaco i Soraya presentaran els seus darrers treballs discogràfics.

Badalona, 26 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals