Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ amb activitats festives i reivindicatives d’un col·lectiu que reclama la plena igualtat jurídica i social

Cinema a la fresca, actuacions musicals i la Marxa de l’Orgull són els principals eixos del programa

Coincidint amb el 28 de juny com a Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ, l’Ajuntament, amb la col·laboració de les FAMPAS de Badalona i el col·lectiu Tornem-hi!, ha organitzat diverses activitats per donar suport d’una manera festiva i reivindicativa a la plena igualtat jurídica i social de totes les persones sense que aquestes es vegin afectades afectada per la seva identitat o expressió de gènere ni per la seva orientació sexual.

Activitats:

    Dijous, 27 de juny a les 21.30 hores als Jardins de l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera,1) Cinema a la fresca, amb la projecció, i posterior fòrum de la pel·lícula Carmen y Lola.

    Divendres, 28 de juny a les 21.30 hores als Jardins de l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera,1) Cinema a la fresca, amb la projecció, i posterior fòrum de la pel·lícula Con amor, Simón.

L’entrada és lliure i gratuïta.

    Dissabte, 6 de juliol. A partir de les 18 hores. Festa de l’Orgull a Badalona i lectura del Manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ. La marxa comptarà amb l’acompanyament del grup de batucada Badalona Batecs (de les Fampes de Badalona) i recorrerà el carrer del Mar fins a la Rambla, i el tram del Passeig Marítim fins a finalitzar davant l’Escola del Mar.

    – Des de les 19:45 fins a les 24 hores, organitzat pel col·lectiu Tornem-hi!, tindran lloc diverses actuacions musicals al passeig de la Rambla, a tocar de l’Escola del mar.

Badalona, 26 de juny de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals