Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona commemora avui el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb un acte de ciutat

25/11/2020 ::

L’acte, que se celebrarà partir de les 17.30 hores a la plaça de la Vila, inclou la lectura d’un manifest unitari i una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona

L’Ajuntament ha programat durant la setmana diverses activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes

Avui, dimecres 25 de novembre, a partir de les 17.30 hores la plaça de la Vila de Badalona acollirà un acte de ciutat per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquest acte se celebrarà seguint tots els protocols sanitaris i complint totes les mesures establertes.

La jornada comptarà amb la presència de la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, i de la regidora de Dona i Gent Gran, Florència Badia. Començarà amb un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència masclista i es llegirà el manifest unitari per part de tots els grups polítics del consistori. L’acte es tancarà amb una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona.

Activitats telemàtiques

En el marc del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Badalona ha programat durant aquesta setmana diversos tallers i activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes. El calendari és el següent:

    – Dimarts 24 de novembre, a les 18 h. Taller en línia (2 h). Destapem el llenguatge masclista de la música per a joves

    – Dimecres 25 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)

    – Dijous 26 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)

Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu electrònic a feminisme@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 26 78.

Badalona, 25 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals