Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra una nova edició del projecte “Som i Pintem” amb l’objectiu de fomentar les relacions socials al territori i la participació del veïnat en l’espai públic

La iniciativa està organitzada per la Xarxa Entitats i s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau & Rodalies de l’ajuntament (Districte 2 de Badalona)’

Aquest proper divendres, 27 de maig, de 17 a 19:30 hores, la plaça de la Segona República del barri de Lloreda, serà l’escenari d’un conjunt d’activitats emmarcades en una nova edició del projecte “Som i Pintem”, una iniciativa de la Xarxa Entitats dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies que busca millorar la cohesió social i fomentar les relacions de bon veïnatge als barris de la zona alta del districte 2 de Badalona potenciant el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat.

Amb la voluntat d’aconseguir l’objectiu del projecte aquest divendres entitats de La Pau i Lloreda han organitzat un seguit d’activitats infantils com ara jocs, inflable, espectacles de ball, tallers de manualitats o una cantada del taller músics d’Amiba. La festa s’iniciarà amb una ‘xocolata d’estiu’ per a tothom.

Aquesta xarxa d’entitats es va crear l’any 2015 amb l’objectiu comú d’establir vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat dins del veïnat, pensat per treballar la millora de les relacions socials al territori.

Amb aquestes activitats es pretén fer visible la feina que fan les entitats del territori i donar-les a conèixer per explicar què fan i fomentar, a la vegada, la implicació dels veïns/es i de les famílies en les entitats socials dels barris.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt d’entitats que formen part de la Xarxa Entitats del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies: Fundació Germina, Espai Polivalent, AAVV Lloreda, Fundació AMIBA, l’associació cultural AMICS per la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social i Esplai Buenoyqué.

El projecte té el suport i col·laboració de les regidories de Serveis Social i del Districte 2 de Badalona.

Badalona, 25 de maig de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals