Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra la Diada Nacional de Catalunya aquest 11 de setembre a la plaça de La Plana

03/09/2019 ::

En acabar l’acte institucional, la Diada Castellera reunirà la Colla Micaco de Badalona, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Xicots de Vilafranca

Les entitats que vulguin participar en l’ofrena floral s’han d’inscriure prèviament

La plaça de la Plana de Badalona acollirà el dimecres 11 de setembre l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monòlit, la hissada de la senyera, el Ball de l’Àliga i el Cant dels Segadors. Una vegada finalitzi l’acte, començarà la Diada Castellera.

L’acte institucional començarà a partir de les 10 del matí amb la hissada de la senyera de la mà d’agents del Cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Badalona. Tot seguit, al monòlit commemoratiu que hi ha a la plaça, tindrà lloc l’ofrena floral amb la participació de les entitats esportives, socials, i polítiques, així com els representants de la corporació municipal de Badalona. L’acte estarà presentat per la periodista de Badalona Comunicació Tuti Garcia i comptarà amb l’acompanyament musical del grup instrumental de la Banda Simfònica de Badalona, dirigida per Manel Barea. Enguany, alumnes de l’Escola de Dansa Maria Yudes de la ciutat faran simbòlicament la primera ofrena floral. L’acte institucional finalitzarà amb el Ball de l’Àliga, el cant d’Els Segadors i un pilar dels Castellers de Badalona.

Una vegada hagi acabat l’acte, a les 12 hores, tindrà lloc la tradicional Diada Castellera amb la participació de la Colla Micaco de Badalona, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Xicots de Vilafranca.

Cal destacar que les entitats que vulguin participar a l’ofrena floral s’han d’inscriure prèviament mitjançant un correu electrònic a protocol@badalona.cat o bé trucant al 93 483 28 49.

Badalona, 3 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals