Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull aquest diumenge 24 d’abril la 1a Cursa Solidària Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril

21/04/2022 ::    

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona

Aquest diumenge 24 d’abril Badalona serà escenari de la 1a Cursa i caminada Solidària Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril, un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la investigació mèdica. Es tracta d’una cursa d’asfalt i caminada popular amb una distància de 5 quilòmetres que començarà a les 10:00 hores amb sortida i arribada a la Rambla de Badalona, a l’altura del monument de Roca i Pi. Per resoldre qualsevol dubte sobre la cursa i fer aportacions voluntàries podeu consultar la pàgina web de l’esdeveniment.

La cursa té un caràcter íntegrament solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (INc-UAB). Concretament, els diners recaptats es dedicaran a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina afectada per una dolència de base genètica catalogada com ultra estranya i que actualment només es té constància que afecti quaranta-cinc infants a tot el món. Trobareu tota la informació sobre la lluita de l’Abril a www.laluchadeabril.org.

La cursa s’ha presentat aquest dijous en una roda de premsa celebrada a l’edifici del Viver en la que han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; l’Intendent Cap de l’Àrea Bàsica Policial de Badalona del Mossos d’Esquadra, Alfons Sarrias; el president de Bubo Sports Events, Miquel Artero; el secretari general del Sindicat Autònom de Policia, Pere Garcia; i del pare de l’Abril, Jesús Merino.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat durant la presentació que “poder col·laborar en aquesta mena d’esdeveniments és un privilegi que dona sentit a la dedicació d’un polític” i ha assegurat que “la cursa d’aquest diumenge i la lluita de l’Abril representen els valors de la nostra ciutat i impulsen la Badalona en positiu amb què s’identifiquen els veïns i veïnes”.

Badalona, 21 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals