Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acollirà aquest 2021 la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour

12/05/2021 ::

La prova esportiva tindrà lloc a les platges del Pont del Petroli i del Coco el darrer cap de setmana d’agost

Badalona acollirà el 28 i 29 d’agost d’aquest 2021 les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, a la platja del Pont del Petroli i del Coco. Enguany el circuit comptarà amb un total de nou proves, repartides per diverses poblacions de la costa catalana, durant els mesos de maig, juny, juliol i agost.

Després de l’inici de la competició a Barcelona (8 i 9, i 22 i 23 de maig), el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja seguirà a Vilanova i la Geltrú (5 i 6 de juny); Torredembarra (19 i 20 de juny); Tarragona (3 i 4 de juliol); Cunit (10 i 11 de juliol); Cambrils (31 de juliol i 1 d’agost); Empuriabrava (21 i 22 d’agost) i acabarà a Badalona els dies 28 i 29 d’agost.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol seguiran els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents i vetllaran per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 per a garantir una competició segura tant als esportistes com als organitzadors.

Badalona, 12 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals