Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dimarts 15 de novembre es celebra la novena edició de la Jornada “Badalona emprèn, amb els joves”

14/11/2022 ::        

El fil conductor de les activitats programades serà la sostenibilitat i la cura del planeta

Aquest dimarts 15 de novembre, el Badalona Centre Internacional de Negocis – BCIN acull la novena edició de la Jornada “Badalona emprèn, amb els joves”, una iniciativa que cerca el foment de la creativitat dins dels centres educatius i l’impuls del talent i la motivació del jovent per iniciar i desenvolupar les seves idees emprenedores. Enguany, el fil conductor de les activitats programades serà la sostenibilitat i la cura del planeta.

L’objectiu de la jornada és compartir experiències i apropar als joves la informació i els recursos existents per a que puguin dur a terme les seves iniciatives i desenvolupar les competències i actituds necessàries a l’hora d’assumir reptes quan s’empren un projecte professional. Com sempre, estarà dirigida a fomentar la motivació en els joves per a que puguin preparar-se des de dia d'avui per a realitzar, en el futur, una feina que els motivi i que en conjunt amb els seus interessos personals els doni una sortida professional innovadora i amb futur.

Durant el matí els assistents podran escoltar la presentació “Fem un reset a la terra”, a càrrec d’Helena Calvo responsable de projectes de sensibilització de l’empresa Too Good To Go. També es farà una taula rodona en què cinc joves compartiran la seva experiència personal i com han iniciat el seu negoci o projecte en àmbits relacionats amb la sostenibilitat.

La jornada comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès; la segona tinenta d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit d'Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i la regidora de Joventut, Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Andrea Zapata.

Programació:

9.30 h: Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de Rubén Guijarro, alcalde de Badalona

9.45 h: Presentació “Fem un reset a la Terra", a càrrec d'Helena Calvo, responsable de projectes de sensibilització de Too Good To Go, empresa que lluita contra el malbaratament alimentari. Calvo explicarà la filosofia win-win-win i els conceptes food-people-planet que identifiquen Too Good To Go com una empresa que aposta per donar l'oportunitat a les persones d'actuar en benefici del nostre planeta mentre en gaudeixen. Hi haurà torn de preguntes

10.45 h: Pausa

11.15 h: Presentació de cinc experiències viscudes per joves emprenedors i emprenedores

Míriam Muniesa Garrido, fundadora de Munitas. Artesania i disseny sostenible, especialitzada en noces i esdeveniments.

Judith Diaz Rodriguez, directora d’enginyeria del Grup Giró. Empresa d’envasament sostenible, líder en el sector hortofructícola.

Andrea Camacho Manzaneda i Marta Josa Bordell, fundadores de l’Ovella Verda. Creació de podcasts i vídeos de divulgació sobre temes de medi ambient, biodiversitat i sostenibilitat.

Víctor Rodríguez, cofundador d’Apexrenovables. Empresa de serveis energètics especialitzada en instal·lació i posada en marxa de sistemes d’autoconsum fotovoltaic.

Yolanda Akpoli, cofundadora d’Unión Segundas Oportunidades. Botiga de roba de segona mà que busca l'equilibri entre economia i sostenibilitat.

12.15 h: Cloenda a càrrec de:

Àlex Montornès, 1r tinent d'Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID

Aïda Llauradó, 2a tinenta d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030

Andrea Zapata, regidora de Joventut, Participació Ciutadana i Coordinació Territorial

12.30 h: Actuació IMPRO SHOW, a càrrec de Planeta IMPRO

Badalona, 14 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals