Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dilluns queda habilitat per a ús d’aparcament provisional el solar del carrer Porvenir

22/11/2021 ::

Durant els darrers mesos s’han executat treballs de descontaminació de l’indret després que es trobessin petites concentracions de mercuri en les primeres cates d’identificació del sòl

Avui dilluns 22 de novembre ha quedat habilitat per a ús d’aparcament provisional el solar delimitat pels carrers Porvenir, Ventura Gassol i Torrent de la Batlloria, al barri de Coll i Pujol. La reobertura d’aquest espai s’ha produït després que durant els darrers mesos s’hagin executat treballs de descontaminació de l’indret per eliminar petites concentracions de mercuri que es van trobar en les primeres cates d’identificació del sòl mentre es feien les tasques d’arranjament del solar.

Després de detectar les restes de mercuri es va redactar un pla de treball amb el vistiplau de l’Agència Catalana de Residus per avaluar el risc per a la salut dels treballs d’extracció del metall, establir uns paràmetres d’actuació i iniciar les tasques d’excavació selectiva dels sòls i el transport i la gestió del mercuri en abocadors autoritzats.

L’àmbit d’actuació dels treballs de condicionament del solar situat al carrer Porvenir té una superfície d’aproximadament 5.500 m². Les tasques d’arranjament han tingut un cost final de 400.000 €.

Badalona, 22 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals