Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dilluns 11 de novembre comencen els treballs d’asfaltat del carrer Molí de la Torre

08/11/2019 ::        

L’actuació es durà a terme en el tram comprès entre els carrers de Doctor Daudí i de Jaume Passarell

El pròxim dilluns 11 de novembre comencen els treballs d’asfaltat del carrer del Molí de la Torre en el tram comprès entre els carrers del Doctor Daudí i de Jaume Passarell. L’actuació comportarà el tall de trànsit de la zona i la restricció de l’accés mentre durin les obres, que estaran enllestides a finals de la setmana.

Els treballs, consistents en el fressat de part del paviment actual, l’asfaltat de la nova calçada i l’execució de la senyalització, tant horitzontal com vertical, suposaran el tall dels carrers de Joan Junceda, de Jaume Passarell, de Mestre Bretón, d’Usandizaga, de Sant Jordi i de Doctor Daudí.

Un cop finalitzats els treballs, tots els carrers afectats per les obres es reobriran al trànsit amb una novetat, el canvi de sentit dels carrers de Jaume Passarell i de Joan Junceda.

Aquesta actuació forma part la remodelació del carrer del Molí de la Torre entre els carrers de Jaume Passarell i Doctor Daudí per millorar la mobilitat i l’accessibilitat d’aquest tram de carrer. Les obres, que es van iniciar el passat mes de juliol, formen part del Programa d’actuacions de cohesió territorial (PACTE) 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i inclouen la modificació de la calçada, que quan finalitzi l’actuació disposarà d’un carril de circulació en cada sentit, i l’ampliació de la vorera, costat Barcelona, que passarà a tenir quatre metres i s’hi plantarà arbrat. També s’està treballant per millorar l’enllumenat públic i el clavegueram.

Badalona, 8 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals