Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla Especial de Protecció del Patrimoni històric-artístic, paisatgístic, arqueològic, típic i tradicional de Badalona, en l’àmbit de la Fitxa E-7 (Casa Enric Mir)

27/10/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la modificació puntual del Pla Especial de Protecció del Patrimoni historicoartístic, paisatgístic, arqueològic, típic i tradicional de Badalona té per objecte la modificació de l’entorn “A” de protecció de la Fitxa E-7 (Casa Enric Mir).

L’àmbit d’aquesta Modificació puntual es correspon amb l’àmbit de la casa Enric Mir Carreras, que actualment inclou la parcel·la del carrer Marina, 40, amb una superfície neta de 250,50 m2 (actualment sense edificar) i la parcel·la de l’avinguda d’en Martí Pujol, 45-47, amb l’edificació catalogada Casa Enric Mir i edificació auxiliar. La iniciativa del Pla especial és privada i corre a càrrec de l’actual propietat.

La Modificació puntual del Pla Especial de Protecció del Patrimoni historicoartístic, paisatgístic, arqueològic, típic i tradicional de Badalona que es planteja, es fonamenta en la voluntat compartida tant per part de l’Ajuntament de Badalona com part de la propietat, de modificar l’àmbit de protecció “A” de la Fitxa E-7 (i paral·lelament mitjançant la Modificació puntual del PGM en l’àmbit de la finca del carrer Marina 40), qualificar una part de la parcel·la d’equipament com a tipus docent per incorporar-la a l’equipament annex de l’escola (CEIP Gitanjali), per tal de millorar la dotació d’espais lliures dels que disposa actualment l’equipament.

La modificació de l’àmbit de protecció “A” de la Fitxa E-7 del Pla Especial de Protecció del Patrimoni permet recuperar la fondària edificable del PGM a la finca del carrer Marina, 40 i fer una cessió per a equipament docent de 64,85 m2.

La proposta s’ajusta a les necessitats funcionals de l’escola veïna, s’adapta a l’entorn i respecta els valors patrimonials de l’element catalogat, els valors paisatgístics i les condicions ambientals de l’àmbit on s’ubica.

Així mateix, la proposta es justifica amb l’entorn existent. La desafectació de l’entorn A a la finca del carrer Marina, 40, permet recuperar la fondària edificable del PGM de 15,40 m, d’aquesta manera s’iguala a les fondàries edificables de la resta de la illa. Aquesta major fondària edificable deixa menys dimensió de les mitgeres veïnes al descobert i per tant millora el conjunt del pati d’illa.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, XX d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals