Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació d’una modificació del pressupost municipal de 2022, i del seu annex d’inversions per a l’adequació de locals del Metro Llefià

09/09/2022 ::        

El Ple extraordinari de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la proposta de modificació del pressupost municipal vigent vigent per import de 182.000 euros per fer front a les obres d’adequació de 4 locals situats a l’estació de Llefià de la Línia 9 del Metro de Barcelona.

El passat 12 de juliol de 2022, Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (Ifercat), que és l’ens públic de la Generalitat encarregat de gestionar les infraestructures ferroviàries de Catalunya, va atorgar la concessió a favor de l’Ajuntament de Badalona d’aquests 4 locals. A la vegada l’Ajuntament ha cedit l’ús d’aquests locals a les activitats de l’Associació de Veïns Ronda de Sant Antoni de Llefià i també a l’entitat de l’Hermandad del Santísimo Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad fins a l’any 2040 per a les seves activitats cíviques i culturals sense ànim de lucre.

Les obres consisteixen bàsicament en el tancament i protecció de la façana; obertura de connexió entre els diferents locals; millora del paviment; millores en la distribució dels espais; instal·lacions interiors d’electricitat; millora de l’enllumenat; adequació de les telecomunicacions i climatització dels locals, entre altres.

El dictamen ha esta aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem, PSC i PP i l’abstenció del Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú.

Badalona, 9 de setembre de 2022 .

Badalona, XX de setembre de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals