Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Ajuntament i Vodafone treballen conjuntament per al desplegament de fibra òptica a Dalt de la Vila

16/02/2021 ::

Ajuntament i operadora col·laboren per a la implementació dels serveis de telecomunicacions de banda ampla tan aviat com sigui possible

L’operadora de serveis de telecomunicacions Vodafone està portant a terme durant aquests dies un estudi de viabilitat amb l’objectiu de poder dotar de cobertura de fibra òptica el barri de Dalt de la Vila. La finalitat és que els veïns i veïnes puguin disposar de serveis de banda ampla com l’accés a Internet d’alta velocitat.

La 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, ha avançat que, una vegada es rebin les conclusions de l’estudi, els responsables municipals es reuniran amb l’operadora per analitzar l’estudi de viabilitat. “Fa setmanes que estem treballant i buscant solucions amb les operadores de telecomunicacions perquè dotin al barri de Dalt de la Vila d’aquest servei imprescindible, des de l’Ajuntament col·laborarem perquè la instal·lació de la fibra òptica es faci tan ràpidament com sigui possible”, ha conclòs la regidora.

Badalona, 16 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals