Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Ajuntament i comerciants de Badacentre arriben a un acord històric que modernitza el centre de la ciutat i resol un problema que dura més de 20 anys

02/10/2020 ::            

S’ha acordat la conversió definitiva del carrer de Francesc Layret en zona de vianants durant els dies festius i els cap de setmana a partir del proper 5 de desembre i la transformació urbanística de les principals vies comercials del barri del Centre

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de l’associació de comerciants Badacentre, Jacint Gubern, han signat un acord en el qual Ajuntament i comerciants es comprometen a treballar de manera conjunta en la transformació i la reforma urbanística dels carrers de Francesc Layret; del Mar, del carrer del Canonge Baranera i el passatge Maignon.

El document signat entre Ajuntament i Badacentre assenyala que els caps de setmana i els dies festiu dels mesos d’octubre i novembre el carrer de Francesc Layret romandrà obert al trànsit. Així mateix, a partir del 5 de desembre tots els caps de setmana i els dies festius aquest carrer es tornarà a tancar al trànsit rodat des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit.

En aquest document es recull que la conversió en zona de vianants definitiva de Francesc Layret s’inclourà en el projecte d’urbanització del carrer per convertir-lo en un bulevard.

Comerciants i Ajuntament també consideren que el projecte de reforma de Francesc Layret haurà de coincidir amb l’execució del projecte de millora urbanística dels carrers del Mar, de Canonge Baranera i del passatge de Maignon.

Badalona, 2 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals