Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

1.500 alumnes de sisè de primària participen en una nova edició del Badacorfbol a la zona esportiva municipal de Can Cabanyes

18/03/2022 ::    

Les característiques del corfbol el fan especialment educatiu i apte per a les activitats d’esport escolar

1.500 nois i noies de sisè de primària practicaran el corfbol des del 21 fins al 25 de març a la zona esportiva municipal de Can Cabanyes dins de les activitats de la XXII edició del Badasport, una iniciativa del Grup de Mestres d’Educació Física de Badalona que promou la pràctica esportiva a les escoles de Badalona. El Badacorfbol compta amb el suport d’alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Barres i Ones, del Club Korfbal Badalona-La Rotllana i de la Federació Catalana de Korfbal.

El corfbol és un esport que manté similituds amb el bàsquet. Es juga entre dos equips amb l’objectiu d’introduir una pilota dins d’una cistella. Els equips són mixts, formats per quatre nois i quatre noies, i es basa en els principis de la cooperació, la no-violència, la no-especialització, l’habilitat i la coeducació. Aquests valors el fan especialment educatiu i apte per a l'entorn escolar, sent un esport d'equip mixt que es practica a tot el món. Les seves normes estan pensades per a l'educació de l'individu en un ambient d'igualtat i de respecte.

El Badasport promou la pràctica esportiva a quaranta escoles a través de sis modalitats mitjançant jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat, i de diverses activitats lúdiques a un poliesportiu i a la platja. Està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 18 de març de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals