Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Cita prèvia

Podreu fer una Sol·licitud, consulta i anul·lació de Cita prèvia per cada un dels tràmits del Catàleg de Serveis que ofereix l’Ajuntament de Badalona als ciutadans.

Cita previa

Seleció per categoríes

Totes
Activitats (1)
Casaments (1)
Cementiris (1)
Certificat digital (1)
Consum (2)
Educació (2)
Esports (1)
Gestió tributària (2)
Immigració (1)
Joventut (7)
Medi ambient (1)
Padró (1)
Salut (2)
Urbanisme (1)
Via pública (1)

Documentació

Instruccions Cita Prèvia

Altes o Baixes del PADRÓ / Canvi de domicili a Badalona / Certificats d'empadronament
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder realitzar altes o baixes del padró, canvis de domicili a Badalona i pels Certificats d'empadronament.
Assessorament Energètic
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per rebre informació i assessorament sobre: - El rebut d’energia elèctrica. Optimització de tarifes contractades i empreses comercialitzadores, PVPC, Bo Social, energia verda, etc. - Bones pràctiques i mesures a implementar per estalviar energia i diners. - Tecnologies eficients.
Assessoria d'Associacionisme
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria amb un orientador/a del Badiu Jove que posarà a l’abast tota la informació sobre tots els temes que tinguin a veure amb l’associacionisme i la participació juvenil: fomentar la participació i donar eines i coneixements bàsics per crear, organitzar i gestionar una associació o una entitat juvenil.
Assessoria d'Ocupació
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria en temes d’ocupació amb un/a orientador/a del Badiu Jove. Aquesta assessoria elabora itineraris professionals dels joves i orienta sobre com i on buscar feina, com fer un currículum, com preparar-se per a una entrevista, etc. A més, facilita l’accés als diferents serveis municipals d’ocupació existents i a les seves diferents actuacions.
Assessoria de Formació
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria en temes de formació amb un/a orientador/a del Badiu Jove que posarà a l’abast tota la informació necessària per orientar als joves en la tasca de decidir la branca professional i/o millorar els estudis per assolir una millor ocupació.
Assessoria de Mobilitat internacional
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria en temes de mobilitat europea amb un/a orientador/a del Badiu Jove que posarà a l’abast tota informació per a la mobilitat de persones que vulguin fer estades a l’estranger i accedir als serveis i recursos per participar, treballar, estudiar, aprendre idiomes, fer voluntariat o viatjar per Europa.
Assessoria de Salut
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria amb un orientador/a del Badiu Jove que posarà a l’abast tota la informació sobre tots els temes que tinguin a veure amb la salut jove (alimentació, sexualitat, drogodependències...). Els joves comptaran amb el suport d’un professional, podran fer consultes i resoldre els seus dubtes de manera totalment confidencial.
Assessoria en Emprenedoria Cultural
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria en temes emprenedoria cultural i autoocupació amb un/a orientador/a del Badiu Jove. Aquesta assessoria posa a l'abast la informació necessària per orientar els joves en la tasca de crear la seva pròpia ocupació, empresa dins de l'àmbit cultural i/o creatiu.
Assessoria Psicològica
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria a l’equipament Badiu Jove que donarà suport psicològic i atenció personalitzada i confidencial als joves per enfrontar certs aspectes de la seva vida en els quals sentin que necessiten d’un suport per a la gestió de les emocions: conflictes familiars o de parella, dificultat en les relacions personals, situacions d’estrès o angoixa, problemes d’autoestima, sentiments de desorientació o desmotivació...
Casament civil
Reserva de dia i hora per a la celebració del matrimoni civil en el Saló de Plens municipal.
Cementiris
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer una consulta o gestió relacionada amb Cementiris.
Certificat digital (IDCAT)
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer una consulta o gestió relacionada amb el Certificat Digital: d’IdCat.
Activitats
Cita prèvia d'Activitats
S'explica aquí el procediment a seguir per demanar una cita prèvia per DUBTES TÈCNICS de Legalització d'Activitats
Cita prèvia per a la Gestió de Tributs Municipals
Aquest tràmit permet demanar dia i hora per ser atès de forma presencial per a realitzar una gestió o consulta relacionada amb els tributs municipals.
Cita prèvia per gestions del Cadastre
Aquest tràmit consisteix en demanar cita prèvia per presentació de declaracions cadastrals, resposta a requeriments, sol·licitud d'informació cadastral, etc. Les visites es faran a l’ edifici del Banc Central, planta 1a, taules 27 a 29.
Consum
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer una consulta o gestió relacionada amb el Departament de Consum.
Gestions d'Esports
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer una consulta o gestió relacionada amb la gestió d’Esports.
Hipoteques: assessorament juridic
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per un assessorament jurídic pel que fa a les clàusules abusives en els contractes hipotecaris.
Plànol de la ciutat
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer una consulta o gestió relacionada amb els següents temes del Departament del Plànol de la Ciutat:
Preinscripció Escoles bressol
Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per poder fer la sol.licitud de preinscripció a les Escoles bressol municipals i Llar d’infants públiques de la Generalitat de Catalunya ubicades a Badalona.
  Cap coincidència
1
2

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Altres webs municipals