Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
Malditas plumas

Malditas plumas

De Sol Picó
Durada: 1 h

La prestigiosa coreògrafa i ballarina, Sol Picó, ens transporta al Paral·lel dels anys 20 i dona vida a una de les vedets que l’habitaven.

Comparteix amb el públic els seus records, les seves vivències i experiències. O potser són els seus somnis, projecció d’uns desitjos que mai no es van arribar a fer realitat?

Embolcallat de plomes, el cabaret futurista imaginari de Sol Picó és un espectacle carregat d’humor i ironia que recorre diferents episodis de la vida de la vedette, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència i s’endinsa en els sentiments i temors que acompanyaven els artistes del Paral·lel, però que també ens acompanyen a tots nosaltres avui: la por de la mort, la pèrdua, la degradació…

Ficció i realitat es barregen en aquesta obra que juga amb la transformació i la interacció del públic per alliberar-nos i posar-nos la pell de gallina.

La Picó es passa mig espectacle de puntetes, com si anés a peu pla, i desplegant el seu prodigiós domini dels passos més difícils del ballet clàssic, del grand battement o cama enlaire al grand jeté o “cony a terra". Un virtuosisme que la ballarina estrafà i parodia en una pulsió de gran potència creativa.

Francesc Massip, Recomana.cat

Teatre Margarida Xirgu, Badalona

06/02/2022 19:00

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals