Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
Hoy puede ser mi gran noche

Hoy puede ser mi gran noche

De Noemi Rodríguez i Andrea Jiménez
Durada: 1 h 10 min.

Hoy puede ser mi gran noche és una festa teatral, una peça còmica i musical que explica la fascinant història d’un cantant d’orquestra a la Galícia dels anys 90 i les seves filles, que aspiren a ser com el seu pare.

 

Les directores i dramaturgues Noemí Rodríguez i Andrea Jiménez han creat un espectacle hilarant carregat d’exotisme i situat en la fina línia que separa el teatre de la vida i la ficció de la realitat per entendre aquella estranya amalgama que resulta d’allò que un dia vam voler ser i el que som. Un cant als perdedors, a aquells que mai deixen d’esperar el seu moment.

 

Una història emocionant on la companyia Teatro En Vilo desplega tota l’eloqüència de la seva poètica teatral, la irreverència, la tendresa, el que és grotesc, el que és autobiogràfic i l’humor per apropar-nos a la batalla d’una dona que lluita entre allò extraordinari i allò ordinari, la gesta i la derrota, entre el deure i la felicitat autèntica. Una apassionant aventura per intentar desentranyar el temps en què vivim.

 

Saben provocar la carcajada, pero también llevarla justo hasta ese momento en el que asoma la tragedia. Como los grandes clowns.

Raquel Vidales, El País

,

01/01/1970 00:00

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals