Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
Exposició ‘Elogi del malentès’

Exposició ‘Elogi del malentès’

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret, 78-82) acull des del dimarts 3 novembre fins al 17 de gener de l’any vinent l’exposició itinerant “Elogi del malentès”. Les obres de catorze artistes conviden al visitant a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l’oportunitat de descobrir un nou punt de vista. L’exposició ho fa amb una mostra d’art contemporani utilitzant les arts plàstiques i audiovisuals.

Les obres exposades corresponen a les artistes Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala i la comissària de l’exposició és la historiadora de l'art i crítica cultural, Joana Hurtado.

Horari de visita de la mostra :

Tardes: dimarts a dissabte de 16.30 a 20 h

Matins: dissabtes i diumenges d’11 a 14 h

La Sala Josep Uclés ha implementat totes les mesures higièniques i sanitàries establertes per les autoritats amb l’objectiu que els visitants puguin gaudir d’una visita segura No obstant això, l’exposició es completa amb una sèrie d’activitats vinculades com conferències, tallers i visites guiades per a col·lectius com escolars o de persones grans, que s’hauran de concretar en funció de l’evolució de les mesures sanitàries que s’estableixen per evitar la propagació de la Covid-19.

Més informació sobre l’exposició

C/ Francesc Layret, 78-82 -1, Badalona

Inici: 04/11/2020 00:00
Fi: 17/01/2021 00:00

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals