Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
Dia Internacional LGTBIQfòbia

Dia Internacional LGTBIQfòbia

Badalona commemora el dia 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIQFòbia amb l’objectiu de sensibilitzar a la població al voltant de la lluita invisible i sovint silenciada de les persones que volen viure la seva identitat i orientació sexual en llibertat i des del respecte.

18.30 h, a la sala d’exposicions el Refugi, plaça de la Vila, s/n. Presentació del Llibre Construccions identitàries. Work in progress a càrrec de la seva autora, la fotògrafa Mar C. Llop.

19 h, a la sala d’exposicions el Refugi, plaça de la Vila, s/n Col.loqui-xerrada i inauguració de l’exposició fotogràfica del mateix nom Construccions identitàries. Work in progress.

L’exposició fotogràfica recull en primera persona, la vivència de la pròpia autora i de molta gent que, com ella, decideix emprendre el camí cap a la vivència trans. La idea de “work in progress” es basa en el concepte de procés, procés de transformació que experimenta no només el cos, sinó la ment, l’entorn, la relació amb els altres… i que implica moviment constant, la cerca de la pròpia identitat.

Pl. Vila, s/n, Badalona

Inici: 17/05/2019 18:30
Fi: 17/05/2019 20:00

934832820

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Altres webs municipals